Трима мъже са пострадали при катастрофа, двама от които са

...
Трима мъже са пострадали при катастрофа, двама от които са
Коментари Харесай

Фолксваген изхвърча от пътя в карнобатско село, трима са в болница!

Трима мъже са потърпевши при злополука, двама от които са с заплаха за живота, оповестиха от ОДМВР-Бургас. Инцидентът е станал през вчерашния ден малко след 6 часа в карнобатското село Житосвят.

Поради придвижване с несъобразена с атмосферните условия, релефа и положението на пътя скорост, както и заради загуба на надзор, независимо катастрофира, блъскайки се поредно в пътен знак и отводнителна канавка и преобръщайки се отвън пътното платно, лек автомобил " Фолксваген Фаетон ", със софийска регистрация, благосъстоятелност на 36-годишен мъж от Дупница.

С автомобила се придвижвали трима мъже, като досега не е открито кой от тях е бил лидер на лекия автомобил. И тримата мъже потърпевши от пътния случай, като с диагноза " политравматизъм ", с заплаха за живота в УМБАЛ - Бургас за лекуване са настанени двама от мъжете – на 39 и 50 години от София, а с диагноза " фрактура на гръдната кост, крайници и контузии по главата ", без заплаха за живота, в болница " Сърце и мозък " е настанен третият мъж - 38 годишен софиянец.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР