Трима мъже - на 23, 25 и 36 години, са

...
Трима мъже - на 23, 25 и 36 години, са
Коментари Харесай

Трима откраднаха литри вино, ракия, зехтин и инструменти от гараж във Варна

Трима мъже - на 23, 25 и 36 години, са арестувани във Варна, откакто в ранните часове в събота са проникнали в гаражна клетка, посредством отключване по специфичен метод и са направили кражба на 30л. вино, 20л. ракия, 5л. зехтин, перфоратор, винтоверт с батерия и зарядно, кофа с принадлежности, електрически трион, револвер за монтажна пяна, автоаптечка, кабели за подаване на ток и батерия. Това събощиха от полицията във Варна. 

Сигнал за осъщественото закононарушение е подал притежателя на гаража. По случая е формирано досъдебно произвеждане. И тримата са към този момент наказание, прецизираха от ОД Министерство на вътрешните работи - Варна. 

В същия ден, криминалисти от Четвърто районно управление (на МВР) задържали в полицейския арест 43- годишен варненец, с голям брой регистрации, който от къща във Варна е направил кражба на голям брой принадлежности и 2 бр. колела. При ареста на нарушителя, чиновниците на реда открили, че същият е направил кражба и от парцел в кв.Аспарухово, от където е откраднал микровълнова печка, както и доста друга домакинска посуда.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР