Трима мъже и две жени са задържани в РУ Димитровград

...
Трима мъже и две жени са задържани в РУ Димитровград
Коментари Харесай

Заловиха трима мъже и две жени с наркотици в кофа и 1800 лева

Трима мъже и две дами са арестувани в районно управление (на МВР) Димитровград за държане и предпазване на опиати, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи - Хасково.

Вчера по обяд чиновници от ръководството и техни сътрудници от регионалната дирекция са провели интервенция за противопоставяне на престъпността по линия на дрогата. В Димитровград те са спрели лек автомобил „ Опел “, каран от 32-годишен от Сливен. В колата е пътувал и негов съграждан на 21 година, познати на органите на реда. При персонален обиск във лидера е открит плик, съдържащ аналог на синтетично вещество с тегло 3 грама.

Под предната седалка на колата е открита чанта със същото вещество с тегло 315 грама.

Проверен е и икономически двор в кв. “Вулкан “, където е открит 31-годишен димитровградчанин. При претършуване на стопанската сграда са открити 2 торби и кофа със 137 плика от въпросната дрога с тегло 269 грама.

Иззети са и 2 електронни везни. Открити са голям брой пликове с закопчалки и сумата от 1820 лв..

В процеса на работата са открити и арестувани две дами от града - на 35 година и 30 година, съпричастни към осъществяваната активност.

Работата по събиране на доказателства и осъществяване на процесуално-следствените дейности по формираното досъдебно произвеждане продължава под контрола на Районна прокуратура - Димитровград.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР