Трима късметлии, спечелили лотарията, все още не са получили своите

...
Трима късметлии, спечелили лотарията, все още не са получили своите
Коментари Харесай

Национална лотария: Три награди от £1 милион EuroMillions останаха непотърсени - проверете билетите си сега

Трима късметлии, спечелили лотарията, към момента не са получили своите изменящи живота награди от £1 000 000 от удивително изтегляне на EuroMillions - и времето тиктака преди крайния период.

Тегленето на UK Millionaire Maker предишния петък (12 януари) видя невероятните 10 милионера, направени за една нощ. Липсващите спечелили купиха печелившите си билети онлайн, като Националната лотария ги прикани да ревизират имейлите си и да влязат в акаунта си или да се обадят на линията за помощ, с цел да получат премиите си.

‌Анди Картър, старши консултант на печелившите в The National Лотария, сподели: „ Представете си, че сте милионер и даже не го знаете. Измина единствено малко по-малко от седмица от специфичното изтегляне, само че ние призоваваме всички играчи на EuroMillions да влязат в акаунта си в Националната лотария, с цел да видят дали са един от изчезналите трима спечелили. Защо да очаквам да стана милионер, откакто мога да съм на път да се срещна с теб на следващия ден с твоя £1 милион! “

‌EuroMillio...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР