Трима жители на Белгород, ранени по време на , са

...
Трима жители на Белгород, ранени по време на , са
Коментари Харесай

Трима души са в реанимация след вечерния обстрел на Белгород

Трима поданици на Белгород, ранени по време на, са били оперирани и се намират в реанимация , сподели губернаторът на Белгородска област Вячеслав Гладков във вторник сутринта, представен от Руската работа на Би Би Си.

" Вчера вечерта град Белгород още веднъж беше обстрелван, имаше ранени. В реанимация сега се намират трима души, всичките са оперирани. Лекарите правят оценка положението им като устойчиво и тежко ", написа губернаторът в канала си в Telegram.

Ден преди този момент Гладков заяви, че в понеделник вечерта над Белгород и Белгородска област е била задействана система за противовъздушна защита, " 10 въздушни цели са били свалени при метод към града ". Министерството на защитата на Русия заяви, че в 21:30 часа над Белгородска област са били унищожени 10 снаряда от чехословашката реактивна система за залпов огън RM-70 " Вампир ".

Обявяването на типа на боеприпасите от страна на съветските управляващи съответствува с миг, в който в Организация на обединените нации ще се разискват .

Губернаторът написа за трима потърпевши при вечерното нахлуване - жена с осколки в гърба и двама мъже с осколки в гърдите, гърба и други елементи на тялото.

Украинската страна не разяснява изказвания за нов обстрел на Белгород. Градът е нападнат от края на декември. Вчера Русия предприе за 11 дни.
 Евакуираха над 100 души от Белгород
Евакуираха над 100 души от Белгород

Евакуацията е в община, която също попада под обстрел неведнъж
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР