Трима изследователи от китайския институт по вирусология в град Ухан

...
Трима изследователи от китайския институт по вирусология в град Ухан
Коментари Харесай

Таен доклад сочи: Китай крил цял месец първите болни от COVI...

Трима откриватели от китайския институт по вирусология в град Ухан са потърсили болнична здравна помощ през ноември 2019 година, месец преди Китай да заяви за първите случаи на COVID-19. Това заяви през вчерашния ден в. „ Уолстрийт джърнъл " като се базира на отчет на американското разузнаване, съобщи Ройтерс.

Вестникът написа, че неоповестеният до момента отчет, който дава нови детайлности какъв брой са засегнатите учени по кое време са боледували и по кое време са били приети в болница, може да даде спомагателна тежест на апелите за по-широко следствие дали вирусът на COVID-19 е бил изтърван от лаборатория.

Вестникът показва, че сегашни и някогашни високопоставени чиновници, осведомени с тази информация, са изразили необятен кръг от отзиви за силата на подкрепящите отчета доказателства, а един от тях е изтъкнал, че се постанова „ по-нататъшно следствие и в допълнение удостоверение ".

За първите случаи на болестта, което по-късно стана известно като COVID-19, беше обявено в края на декември 2019 година. Те бяха в централния китайски град Ухан, където се намира съвременна лаборатория за проучване на ковид.

Китайски учени и високопоставени чиновници поредно отхвърляха хипотезата за приключване от лаборатория. Те споделяха, че вирусът SARS-CoV-2 може да е се е разпространявал в други райони, преди да доближи Ухан и може да е проникнал в Китай от друга страна посредством доставки на вносна замразена храна или посредством търговия с диви животни.

Говорителят на китайското външно министерство Чжао Лицзян сподели през днешния ден, че е „ изцяло погрешно ", че трима членове на личния състав на уханския институт по вирусология са били заболели.

Чжао акцентира, че Съединени американски щати не престават да стартират теорията за приключване от лаборатория и зададе въпроса дали ги е грижа за следенето (на произхода заразата), или просто се пробват да отклонят вниманието.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР