Трима израелски войници бяха убити от египетски полицай в района

...
Трима израелски войници бяха убити от египетски полицай в района
Коментари Харесай

Трима израелски войници бяха убити от египетски полицай в района на границата. Нападателят е ликвидиран

Трима израелски бойци бяха убити от египетски служител на реда в региона на границата сред двете страни през днешния ден. Нападателят е премахнат, предадоха Франс прес и Ройтерс, като се позоваха на израелската войска.

От въоръжените сили на Еврейската страна оповестиха първо, че двама военни - мъж и жена, са били убити на израелска територия в пустинята Негев рано тази заран. Няколко часа по-късно, трети израелски боец е бил погубен в престрелка с нападателя, който след това бе разпознат от израелската войска като египетски служител на реда.

Според египетски източници, представени от Ройтерс, група въоръжени мъже, евентуално контрабандисти, са проникнали в Израел. Израелската войска обаче загатна единствено за един нападател.

Египет е първата арабска страна, сключила кротичък контракт с Израел - през 1979 година През последните години постоянно има опити за трафик на опиати през границата сред двете страни и се стига до престрелки сред израелски бойци и контрабандисти, означи Агенция Франс Прес, представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР