Трима израелски полицаи са ранени днес при нападение в Стария

...
Трима израелски полицаи са ранени днес при нападение в Стария
Коментари Харесай

Трима полицаи са ранени в Йерусалим, нападателят е убит

Трима израелски служители на реда са ранени през днешния ден при нахлуване в Стария град на Йерусалим . Нападателят е погубен, съобщи предаде Франс прес, цитирайки полицията.

Задържан от израелските сили " обвинен " с неустановена още идентичност " извади нож и намушка (полицейски) чиновник ", се показва в официално съобщение на полицията. Ранени са трима служители на реда.

Болницата " Шаар Зедек " сподели, че е предоставила здравни грижи на двама ранени, които са в устойчиво положение. " Единият имаше рани от нож по торса, другият - огнестрелни рани на крайници ", посочи тя.

Нападението е било осъществено в мюсюлманския квартал на Стария град в Източен Йерусалим два дни след парламентарните избори в Израел , на които десният блок на някогашния министър председател Бенямин Нетаняху и съдружниците му от религиозни и извънредно десни партии излязоха отпред.

При ново повишаване на насилието на Западния бряг през миналата нощ израелската войска умъртви палестинец по време на конфликти в Северен Йерусалим, заяви граничната полиция.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР