Трима инспектори не дойдоха на работа в тези 4 дни

...
Трима инспектори не дойдоха на работа в тези 4 дни
Коментари Харесай

Важните новини във ФАКТИ на 10 юли


" Трима инспектори не пристигнаха на работа в тези 4 дни на одита, като си пуснаха болнични безусловно вечерта преди започване на одита. Имаме сигнали, че те и техните фамилии са били заплашвани, с цел да си вземат болнични и да не дойдат на работа ". Това сподели на специфичен брифинг Иван Христанов, зам. министър на земеделието във връзка одита на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ от Европейска комисия и Официалната работа за сигурност на храните и здравен надзор.

Шега. Така Десислава Атанасова, ръководител на парламентарната група на ГЕРБ-СДС, дефинира заявката на експремиера и водач на ГЕРБ Бойко Борисов от съботния ден пред партийния актив в Бургас, че ГЕРБ са били подготвени да " дадат " трима народни представители, които да гласоподават " за " проектокабинета на " Продължаваме промяната ", които в последна сметка не го подложиха на гласоподаване в пленарна зала.

" Камера ни сподели, че към час след злополуката Семерджиев влиза във входа на постройката, в която живее, само че нямахме визия по какъв начин е влезнал в жилището. Когато претърсвахме жилището, не видяхме по какъв начин е влезнал. В дома открихме лявата му маратонка, дясната беше останала в джипа. По ходилото му имаше кръвонасядания от това, че е ходил необут ", описа Тодоров в предаването " 120 минути " по бТВ.

Цените на шофьорските курсове са се нараснали с към 150 до 200 лв. поради високите цените на горивата, регистрират от сектора. Наблюдава се и отлив на курсисти, съобщи кореспондент на БНР.

Повишението на цените на шофьорските курсове е довело до спад с към 20% на искащите да се образоват за брошура, обявиха от автошколите.

Повишението на разноските за гориво, по-високите цени за сервизно обслужване, повишаването на стоките с 20-30%, цената на електрическата енергия, както и повишението на заплатите на инструкторите, са довели и до по-високи цени на курсовете.

Министерството на въоръжените сили на Франция поддържа връзка с сътрудници от Русия. Това разкри неговият началник Себастиен Лекорню в изявление за неделния вестник Le Journal du Dimanche, представен от БГНЕС.

" Ние не сме във война с Русия. Контактите с военни и цивилни чиновници не престават, невероятно е изцяло да се блокират информационните канали с Москва ", споделя министърът, отговаряйки на въпрос дали се резервира разговорът сред двете страни във военната сфера.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР