Трима играчи от баскетболния отбор на ЦСКА (Москва) са дали

...
Трима играчи от баскетболния отбор на ЦСКА (Москва) са дали
Коментари Харесай

Трио от ЦСКА с коронавирус


Трима играчи от баскетболния тим на ЦСКА (Москва) са дали позитивни проби за ковид. Центърът Никола Милутинов, крилото Семьон Антонов и гардът Янис Стрелниекс са били диагностицирани с подлия вирус на постоянните PCR проби, на които се подлагат всички играчи и треньорски щаб. Баскетболистите са изолирани от останалите си съотборници и чакат в допълнение удостоверение след повторна инспекция на резултатите.

Коронавирус выводит из строя игроков основы

Вчерашние первичные тесты на съществуване вируса SARS-CoV-2 сделанные специалистами GMS Clinic, выявили три условно-положительных результата среди игроков основной команды.
— CSKA Moscow (@cskabasket)
Тревожната вест идва единствено няколко часа, откакто московците гостуваха на Барселона в среща от първия кръг на Евролигата. За благополучие, Милутинов и Стрелниекс не пътуваха с тима си. Антонов обаче беше в групата за мача, само че не записа игрови минути. Както е известно, през вчерашния ден ковид бе открит и у треньорите на Барселона Шарунас Ясикевичус и Дариус Масколюнас.

ЦСКА (М) би трябвало да посрещне Локомотив (Кубан) през днешния ден от 13:00 часа във ВТБ Лигата, а в четвъртък приема Макаби (Тел Авив) във втория кръг на шампионата на богатите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР