Трима играчи от Айнтранхт Франкфурт са дали положителни тестове за

...
Трима играчи от Айнтранхт Франкфурт са дали положителни тестове за
Коментари Харесай

Айнтрахт Франкфурт и Волфсбург обявиха за нови заразени с COVID-19

Трима играчи от Айнтранхт Франкфурт са дали позитивни проби за ковид, при инспекцията преди подновяването на тренировките на немския отбор. Кристиян Якич, Гонсало Пасиенсия и Йенс Грал пропуснаха старта на подготовката за първия мач на Айнтрахт за 2022 година и са под карантина в домовете си. Тримата са под въпрос за семейството на Борусия Дортмунд на 8 януари в среща от 18-ия кръг на Бундеслигата.

От Айнтрахт Франкфурт оповестиха още, че съвсем всички състезатели в отбора са имунизирани, а повече от тях са получили и бустерна доза от имунизацията против COVID-19.

ℹ️ Kristijan Jakic, and Jens Grahl all tested positive for Covid-19.
— Eintracht Frankfurt (@eintracht_eng)
В същото време от лагера на Волфсбург също осведомиха за позитивен тест за ковид на полузащитника Доди Лукебакио. По-рано тази седмица в листата на инфектираните влезе и бранителят Кевин Мбабу, който даде позитивен тест за COVID-19 по време на ваканцията си в Дубай и остава там под карантина. Тимът на Волфсбург гостува на Бохум на 9-и януари в мач от 18-ия кръг на немското състезание.

Kevin Mbabu will be absent from the Wolfsburg training session tomorrow. The defender tested positive for the coronavirus during his Christmas vacation and is currently in quarantine at his vacation spot.

Get better soon
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР