Трима играчи на ФК ЦСКА 1948 гледат към изхода. Почти

...
Трима играчи на ФК ЦСКА 1948 гледат към изхода. Почти
Коментари Харесай

Сериозен брой футболисти напускат ФК ЦСКА 1948 след края на сезона

Трима играчи на ФК ЦСКА 1948 гледат към изхода. Почти несъмнено след края на сезона от отбора си потеглят вратарят Иван Караджов, бранителят Деян Лозев и халфът Емил Мартинов. Договорите им изтичат и ще изоставен като свободни сътрудници. С неразбираема орис е и Галин Иванов, чийто договор също е до лятото, написа " Тема Спорт ". Караджов, Лозев и Мартинов пристигнаха от Арда със старши- треньора Николай Киров-Белия.
 ФК ЦСКА 1948 приема Берое в мач от efbet Лига
Ключов конфликт за европейските фантазии на ФК ЦСКА 1948 и Берое

Борбата за седмото място е ожесточена

Първите двама бяха употребявани постоянно и в дублиращия състав във Втора лига. Специалистът обаче също може да напусне, в случай че не завоюва, първо, седмото място и, второ, квота за Лигата на конференциите. Ръководството има няколко разновидността за нов ментор. Още трима също могат да си тръгнат, и то за повторно - това са Васил Шопов, Венцислав Василев и Сашо Александров.

Клубът към този момент работи по селекцията, като има подписани предварителни договори с четирима - Октавио от Локо София, Давид Кики от Арда, Стефан Цонков от Монтана и Архан Исуф от Спартак Вн. От новия сезон ФК ЦСКА 1948 ще има и трети тим, който ще е част от Югозападната Трета лига.
 Николай Киров ще гледа играчи на Царско село
Николай Киров ще гледа играчи на Царско село

В състава на последния в класирането има още няколко момчета, които провокират интерес у родните клубове
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР