Трима главни прокурори – настоящият Борислав СарафовБорислав Сарафов е роден

...
Трима главни прокурори – настоящият Борислав СарафовБорислав Сарафов е роден
Коментари Харесай

Изслушват трима главни прокурори в комисията за Нотариуса

Трима основни прокурори – актуалният Борислав Сарафов  Борислав Сарафов Борислав Сарафов е роден на 16 август 1969 година в София.   През 1987 година приключва 27 ЕСПУ „ Акад. и предшествениците му и Сотир Цацаров  Сотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 година в гр. Пловдив. Средното си обучение приключва в – ще бъдат изслушани в парламентарната комисия, която ревизира активността на Мартин Божанов - Нотариуса.

На предходното съвещание депутатите от ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия отхвърлиха да вземат участие, като обявиха, че то се трансформира в " избирателен цирк ".

Въпреки неналичието на кворум, ръководителят на комисията от ПП-ДБ одобри, че няма спънка да се организира чуване, без да се вземат решения.

Предвидено е през днешния ден първи да бъде изслушан Сарафов. След него е, само че още в понеделник в известие до медиите той съобщи, че ще пътува в чужбина и няма да участва. Последен би трябвало да бъде изслушан Сотир Цацаров  Сотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 година в гр. Пловдив. Средното си обучение приключва в, който сега е завеждащ отдел във Върховната прокуратура.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР