Трима "герои" бяха спипани за шофиране в нетрезво състояние тази

...
Трима "герои" бяха спипани за шофиране в нетрезво състояние тази
Коментари Харесай

Полицията залови трима пияни зад волана за изминалата нощ във Врачанско

Трима "герои " бяха хванати за шофиране в нетрезво положение тази нощ във Врачанско, оповестяват от полицията.
Екипите на пътна полиция са будували тази нощ за жал на пияния врачанин Ц.Г. 30-годишният мъж е спрян за инспекция за приложимост на алкохол. Ц.Г. издържал теста с дрегер с позитивен резултат и съществуването на 1.2 промила било показано на дребния екран. На врачанина е формиран акт по Закона за придвижване по пътищата и му е публикуван ваучър за здравно проучване в Центъра за незабавна здравна помощ във Враца, където е дал кръв за лабораторен разбор. Мъжът е арестуван за период от едно денонощие във врачанския арест.
Компания на арестанта прави мъж от Нефела, арестуван за същото нарушение. Вечерта към 21.50ч. 27-годишният А.К. е спрян с алената палка. Дрегер регистрира съществуването на 1.2 промила издишан алкохол. АКТ и ваучър са били издадени на А.К. преди той да бъде съпроводен от служителите на реда до ареста.
24-часова присъда за шофиране на пияна глава е получил и 49-годишен мъж от Козлодуй. Полицейски чиновници са спрели ръководената от него "Ситроен Ксара 1.9 ". Колата била в редовност, документите също, само че последната инспекция на дрегера отчела неправда. Шофьорът Е.П. е пил като по директива, с цел да доближи заветните 1.2 промила, които с изключение на акт, го пратили в ареста за денонощие. Мъжът е отказал да му се вземе кръв за лабораторен разбор и по случая му е формирано бързо произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР