Трима футболисти на Левски поляха измъчената победа с 1:0 над

...
Трима футболисти на Левски поляха измъчената победа с 1:0 над
Коментари Харесай

Обертан и компания отпразнуваха победата над Ботев с чалга и водка

Трима футболисти на Левски поляха измъчената победа с 1:0 над Ботев (Пловдив) в дербито от 21-ия кръг на Първа лига. Сред купонджиите бе и огромната звезда на “сините” Габриел Обертан, който явно към този момент се усеща като вкъщи си в България.

Французинът, който се появи на терена през второто полувреме и имаше съществена заслуга за головата офанзива, беше в компанията на запасите Аймен Белаид и Антони Белмонт. Триото се забавлява под зву[ите на шлагерите на известните родни реализатори Константин, Илиян и Борис Дали в едно от паметните поп-фолк заведения в Студентски град.

На масата на играчите имаше бутилка маркова водка, което сигурно няма да се понрави на треньора на Левски Делио Роси, прочут със своята суровост и придирчивост. Бившият футболист на Манчестър Юнайтед беше центъра на вниманието и се снима с куп почитатели и последователки, а триото остана в дискотеката до ранни зори.



Фен групата във Фейсбук " От засада " направи занимателен колаж на Обертан, озаглавен " From Manchester United to Plazza: The Gabriel Obertan Story ".

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР