Трима футболисти на Левски излязоха от терена с проблеми след

...
Трима футболисти на Левски излязоха от терена с проблеми след
Коментари Харесай

Трима от Левски с проблеми след успеха срещу Динамо

Трима футболисти на Левски излязоха от терена с проблеми след контролата с Динамо Киев. На почивката Хосе Кордоба бе сменен от Кристиан Димитров.

Панамецът имаше болки в левия гален в края на първото полувреме след конфликт с неприятелски футболист. Треньорът на сините Николай Костов не искаше да го рискува и го размени с българския национал.
 Има договорка! Левски продава менте за 1,5 млн. лв.
Има договорка! Левски продава менте за 1,5 млн. лв.

Твърди се, че 30% от парите по договорката ще отидат в Гремио

Първоначално бе планувано 22-годишният защитник да играе към 60 минути, само че болките и напрежението, което е получил в адуктурите, са наклонили везните. Той имаше проблеми през седмицата и първоначално ѝ не тренираше на цялостни обороти.

Друг, който напусна терена с болежки, бе Рикардиньо. Нападателят също пострада след удар от съперник и бе сменен от Илиян Стефанов. Все отново бразилецът не е потърпевш съществено и ще възобнови тренировки наедно с отбора.

Третият, който имаше проблеми по време на контролата, бе Джавад ел Джемили. Испанецът с марокански корени се появи на терена през второто полувреме, а в края на мача пострада след жестоко влизане на съперник в десния му гален.

Оптимистичното е, че след получената помощ от медицинския екип той довърши дуела. Ел Джемили имаше проблеми при започване на подготовката, само че към този момент контузията му отшумя, написа " Тема Спорт ".
 Левски - Динамо (Киев) 1:0 в другарски мач
Доза оптимизъм за Левски! " Сините " с добра игра и влиятелна победа над Динамо (Киев) в Белек

Победният гол за " сините " беше маркиран от Патрик-Габриел Галчев
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР