Трима души загинаха, след като превозно средство 4x4 падна в

...
Трима души загинаха, след като превозно средство 4x4 падна в
Коментари Харесай

Трагедия в река Еск, тъй като трима мъже загинаха, след като превозно средство 4x4 беше извадено от водата по време на бурята Gerrit

Трима души починаха, откакто транспортно средство 4x4 падна в река в Национален парк по време на бурята Gerrit.

Спешен случай службите бяха извикани до река Еск покрай Глейсдейл в блата в Северен Йорк в четвъртък сутринта, откакто колата беше забелязана във водата. Полицията към този момент удостовери, че трима мъже са открити вътре и трагично са оповестени за мъртви.

Колата към този момент е извадена от реката. Говорител на полицията в Северен Йоркшир сподели, че на четвърти мъж е оказана здравна помощ, откакто героично се е опитал да извади автомобила от реката.

Говорителят на полицията сподели, че трагичният случай е подаден в 11.48 ч. с пожарна, кола за спешна помощ, партньорски организации и присъстващи полицейски екипи. „ Въздушната поддръжка също беше изпратена на мястото “, сподели полицията.

„ Превозното средство беше извадено от реката от пожарната малко след 15:00 часа. За страдание, тримата мъже вътре са починали. Друг мъж, който се опита с цел да помогне на тези в 4x4, беше изваден на безвредно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР