Трима души загинаха при катастрофа с хеликоптер на границата между

...
Трима души загинаха при катастрофа с хеликоптер на границата между
Коментари Харесай

Трима души загинаха при катастрофа с хеликоптер на границата между САЩ и Мексико

Трима души починаха при злополука с хеликоптер на границата сред Съединени американски щати и Мексико. Двама членове на Националната армия на Съединени американски щати и сътрудник на граничния патрул бяха убити, а различен човек беше ранен, когато патрулен хеликоптер се разруши покрай Рио Гранде Сити в Тексас в петък, оповестиха публични лица.

Според изказване на Joint Task Force North на Министерството на защитата на Съединени американски щати, хеликоптерът UH-72 Lakota се е разрушил към 14.50 локално време, до момента в който е „ провеждал авиационни интервенции “ в региона. Хеликоптерът е назначен за задача за поддръжка на югозападната граница на Съединените щати, съгласно изказване, представено от NBC News.

Все още не е известна повода за злополуката.

Шефът на Бюрото на Националната армия военачалник Даниел Хокансон сподели, че гибелта на двамата членове на Националната армия на армията и офицера от граничния патрул е трагична.

„ Скърбим за тези сърцераздирателни смъртни случаи. Те са трагична загуба, която не може да се опише “, сподели Хокансън в X. „ Молим се за бързото възобновяване на трети боец от армията, който беше съществено ранен. Всички тези хора съставляват безкористна работа и най-хубавото от Америка. “

Сенатор Джон Корнин сподели, че изпраща своите „ най-дълбоки съболезнования на фамилиите на боеца от Националната армия и сътрудника на граничния патрул, който умря и тези, които бяха ранени при злополука с хеликоптер покрай Ла Грула, Тексас. “

Рио Гранде Сити е на границата на Тексас и Мексико.

 

 

Източник: NBC News / Превод:SafeNews

Oще вести четете в категория Свят
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР