Трима души вече са в ареста заради случая с убитото

...
Трима души вече са в ареста заради случая с убитото
Коментари Харесай

Трима в ареста заради убитото от питбул малко дете


Трима души към този момент са в ареста поради случая с убитото от куче малко дете в пазарджишкото село Мокрище. Районна прокуратура-Пазарджик следи досъдебното произвеждане по случая. Към момента следствието се води за това, че не са били положени задоволително грижи за питбула, макар че животното е било под контрол, като вследствие на това е последвала гибелта на малолетно лице – 3-годишно момче, което е закононарушение по член 325в, ал 2, по отношение на алинея 1 от Наказателния кодекс.

В хода на извършеното следствие е осъществен оглед на местопроизшествието, към който е прибавен и фотоалбум, разпитани са очевидци, назначена е съдебно-медицинска експертиза, която да дефинира аргументите за гибелта на детето, известени са Община Пазарджик и Агенцията по храните. Кучето е било прегледано от ветеринар, като във връзка с притежателите му е издадено наставление. По досъдебното произвеждане са били арестувани три лица за период от 24 часа по Закона на Министерство на вътрешните работи.

След правене на съдебно-медицинската експертиза следва Районна прокуратура-Пазарджик да реши по нататъшните си дейности.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР