Трима души, сред които и началникът на Районното управление на

...
Трима души, сред които и началникът на Районното управление на
Коментари Харесай

Трима полицаи от Раковски са арестувани за корупция

Трима души, измежду които и началникът на Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Раковски, са арестувани за корупционни практики, заяви зам. окръжният прокурор на Пловдив Галина Андреева, представена от организация " Фокус ".

Задържането им е за 24 часа. Очаква се на следващия ден към 11.00 часа прокуратурата в Пловдив да даде изказвания по случая. Главен контрольор Георги Илиев е назначен на поста шеф на полицейския сектор през лятото на 2016 година.

Според информация на Министерство на вътрешните работи на процедура са задържани половината от назначените в ръководството. Арестът пък станал около следствието на други двама служители на реда, които са задържани предходната година за кражба на 75 мастербокса контрабандни цигари на стойност 300 хиляди лева

Телевизията оповестява и че актуалният арест е поради това, че служителите на реда при оперативни разработки или подадени сигнали вместо да си правят работата по закон, изнудвали разследваните. От тях желали пари, с цел да се приключи следствието.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР