Трима души, сред които бременна в седми месец лекарка и

...
Трима души, сред които бременна в седми месец лекарка и
Коментари Харесай

Бременна в седми месец лекарка и военен превозват мигранти

Трима души, измежду които бременна в седми месец лекарка и боен, са хванати, до момента в който са превозвали четирима незаконни мигранти.

Те са засечени в късния следобяд през вчерашния ден в Пловдивско.

Полицаите останали сюрпризирани, че измежду участниците в закононарушението има и бременна жена. Вероятно посредством нея, останалите двама мъже трафиканти, разчитали да заблудят управляващите при възможна инспекция, заяви Българска национална телевизия.

Разследването евентуално ще се поеме от Военната прокуратура, защото измежду трафикантите се оказва и кадрови боен.

Задържаният за трафик на мигранти ефрейтор Димитър Динчев служи във военната авиобаза в Крумово. Преди години против него са подавани тъжби от някогашни негови приятелки, само че няма неоправдателни присъди, посочи юристът му Делчо Джубелиев. Защитникът заяви, че все още има задоволителни
данни, които да свързват ефрейтора с закононарушението,
само че няма такива, че той ще се укрие и по тази причина несъмнено ще бъде обжалвана мярката му за непрекъснато задържане под стража.

Жената, с която ефрейтор Димчев живее на фамилни начала, и която проверяващите са задържали, до момента в който е карала автомобила с мигранти от Любимец към Хасково, е
лекарка от отделението по анестезиология
и интензивни грижи в многопрофилна болница „ Пловдив “.

От през днешния ден и доктор Ирена Персенска, е с повдигнато обвиняване за трафик, само че тъй като е бременна в 7-мия месец не е арестувана, само че против нея има постановена мярка „ парична гаранция “ в размер на 5000 лева

Директорът на болничното заведение доктор Генов съобщи за Българска национална телевизия, че при него не са постъпвали данни, че лекарката-ординаторка е залавяна да кара кола след приложимост на опиати, както през днешния ден сутринтна заяви министърът на вътрешните работи Демерджиев.

Другият арестуван от групата – 25-годишният Георги Божиков, който бе търсен от родителите си, които до през днешния ден не знаеха, че е задържан, се оказа в изпитателен период на условна присъда.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР