Трима души, шофирали след употреба на алкохол, и един, който

...
Трима души, шофирали след употреба на алкохол, и един, който
Коментари Харесай

Само за ден в Силистра: Хванаха трима пияни шофьори и един дрогиран

Трима души, карали след приложимост на алкохол, и един, който е бил под влияние на дрога, са открити единствено за ден от чиновници на бранш „ Пътна полиция “, оповестиха от Министерство на вътрешните работи в Силистра.

С 2.85 промила алкохол 42-годишен е аварирал с лек автомобил „ Фолксваген “ в Силистра през вчерашния ден. Около 14:30 часа той се блъснал в различен лек автомобил, причинявайки материални вреди. Пристигналите на място пътни служители на реда тествали двамата водачи с дрегер, като тестът отчела 2.85 промила. Той е отказал да даде кръвна проба и е арестуван за период до 24 часа, а по случая е формирано бързо произвеждане.

В регионалния град бил тестван с дрегер и 58-годишен лидер, управлявал лек автомобил „ Форд “. Пробата отчела 1.01 промила алкохолно наличие в издишания въздух, след което лидерът бил глобен с акт, а табелите на колата му свалени.

Административна глоба е наложена на 31-годишен за шофиране след приложимост на алкохол. Вчера към 23:30 часа в с. Средище мъжът управлявал лек автомобил „ Фолксваген “ без регистрационни табели и бил спрян за полицейска инспекция. С дрегер били регистрирани 0.59 промила алкохолно наличие в издишания от него въздух. Съставен му е акт.

Под влияние на амфетамин и метамфетамин 36-годишен карал лек автомобил „ Фолксваген “. Той бил засечен от пътни служители на реда през вчерашния ден към 19:30 часа в Силистра и тестван с техническо средство. Мъжът е дал кръвна проба за химичен разбор, арестуван е за период до 24 часа.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР