Трима души са загубили битката с коронавируса през почивните дни

...
Трима души са загубили битката с коронавируса през почивните дни
Коментари Харесай

Съдия от Окръжния съд в Благоевград почина от COVID-19

Трима души са изгубили борбата с ковид през почивните дни в МБАЛ "Югозападна болница ", заяви за Българска телеграфна агенция доктор Илия Тонев - шеф на лечебното заведение, което сплотява лечебните заведения в Сандански и Петрич. Двама от тях са общопрактикуващи лекари от Петрич, третият умрял пациент е магистрат от Окръжен съд - Благоевград. Причина за гибелта им е тежко протичане на болестта с затруднения, а умрелите са с голям брой рискови фактори, уточни доктор Тонев.
Тази нощ в болничното заведение е умрял арбитър Иво Харамлийски, оповестиха от окръжния съд в Благоевград. От там показват, че в негово лице правораздавателната институция е изгубила извънреден експерт, който до последно е отстоявал правилата на справедливостта и закона.
На формалната си страница от Български лекарски съюз изрекоха съболезнования на фамилиите на умрелите лекари от Петрич. От там показват, че доктор Димитър Андонов и доктор Васил Василев до последно са изпълнявали своя професионален и честен дълг и са се грижили с отдаденост за своите пациенти.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР