Трима души са загинали заради торнадо в западен Охайо, САЩ,

...
Трима души са загинали заради торнадо в западен Охайо, САЩ,
Коментари Харесай

Трима загинали след торнадо в САЩ

Трима души са починали поради торнадо в западен Охайо, Съединени американски щати, през вчерашния ден вечерта, съгласно данни на СиБиЕс нюз. Бурята е част от група ветрове, които сега вилнеят над елементи от американските щати Охайо, Индиана и Кентъки.

Хиляди домове и предприятия са останали без електричество, оповестяват локалните управляващи на Охайо. Открити са били места за подслон от бурята, като известие от щатски чиновници приканва жителите да останат по домовете си.

По същото време друго торнадо е блъснало и град Уинчестър, Индиана. По молба на щатските управляващи избавителни отряди са се присъединили в претърсването за жертви по пътя на торнадото. Засега пътуването в целия окръг е било ограничено само до чиновниците за ръководство на изключителни обстановки. Допълнително, през днешния ден всички учебни заведения в района се чака да бъдат затворени.

" С облекчение оповестяваме, че до момента са докладвани единствено леки пострадвания, като един човек е превозен до болница за лекуване ", оповестиха пред медиите от Агенцията за ръководство на изключителни обстановки на окръг Делауеър, Индиана.

В Кентъки бурите са развалили най-малко 50 здания, в това число елементи от жилищни комплекси, удостовери Андрю Старк, шефът за ръководство на изключителни обстановки в окръг Тримбъл. Центърът за незабавни интервенции на щата също е бил активизиран, за съгласуване на незабавни ограничения по време на действието на бурята.

Очакват се спомагателни данни за стихии и в щата Илинойс, където към този момент няма докладвани вреди.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР