Трима души са загинали вчера в катастрофа с едномоторен самолет

...
Трима души са загинали вчера в катастрофа с едномоторен самолет
Коментари Харесай

Журналист и още двама души загинаха при самолетна катастрофа във Франция

Трима души са починали през вчерашния ден в злополука с едномоторен аероплан в Западна Франция, покрай Нант, заяви организацията, наблюдаваща гражданската авиация на Франция (БЕА), представена от ДПА.

Според информациите на медиите самолетът е липсващ от радарите известно време откакто е изхвърчал през вчерашния ден следобяд и се е разрушил при река Лоара, близо до атлантическия бряг на Франция.

Първоначално от останките на самолета е можело да бъде извадено тялото единствено на един от починалите. Самолетът е бил пилотиран от известния френски ефирен публицист Жерар Льоклер. За него осведомят няколко френски медии, а има удостоверение за самоличността му и от последния му шеф - Сe Нюз. Той е бил умел водач, отбелязва ДПА, като напомня, че някогашният президент на Франция - Франсоа Оланд, е нарекъл Льоклер " популярен политически публицист ".

В. " Паризиен " оповестява, че в самолета е била и дъщерята на някогашния ръководител на френския Сенат (горната камара на френския парламент - бел. ред.) Рене Монори.

Снимката е илюстративна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР