Трима души са загинали при стрелба в магазин в щата ...

Трима души са загинали при стрелба в магазин в щата

Отново стрелба в САЩ. Трима души са загинали

Трима души са починали при пукотевица в магазин в щата Вашингтон, а нападателят се е самоубил, съобщи Българска телеграфна агенция.

Служители на реда са се отзовали на сигнал за пукотевица в магазин в град Якима в централната част на Вашингтон, като при идването си са заварили телата на трима убити, заяви началникът на полицията Мат Мъри.

Две от жертвите са били убити в магазина, а третият е умрял извън.

„ Изглежда, че става дума за инцидентна обстановка. Не е имало очевиден спор сред страните. Мъжът просто е влезнал и е почнал да стреля “, сподели Мъри.

След като разкрил огън в магазина, обвиненият, разпознат като Джарид Хадок, на 21 година, е пресякъл улицата и е стрелял по автомобил, принуждавайки водача да се реалокира на пътническата седалка.

Заподозреният откраднал колата и избягал.

След траяло часове търсене родственик на Хадок е насочил силите на реда към склад, зад който Хадок се укривал. Когато е видял, че служителите на реда се доближават, младият мъж се е самоубил с огнестрелното си оръжие.

Полицията отхвърля да е употребила принуждение и отбелязва, че няма ранени чиновници на реда.

Това се случва ден, откакто седем души бяха убити при два случая със пукотевица в Калифорния, а двама възпитаници бяха убити при пукотевица в учебно заведение в Айова.

Няколко дни преди този момент нападател от азиатски генезис умъртви 11 души в зала за танци покрай Лос Анджелис.

Източник: debati.bgКОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg