Трима души са загинали, а други трима са ранени при

...
Трима души са загинали, а други трима са ранени при
Коментари Харесай

ВИДЕО Три са жертвите след адския взрив в завод Арсенал, целият цех №112 е срутен

Трима души са починали, а други трима са ранени при мощен гърмеж в цех „ Арсенал “ в Казанлък. Така черните новини след нещастието са такива, че не е една жертвата, както ви информирахме по-рано, а за жалост - цели три. Под отломките се търсят още хора, тъй че жертвите (засега 2 дами и 1 мъж) могат да се усилят.

Инцидентът е станал към 11:00 часа в 112 завод. Чул се е гърмеж, последвал мощен екот, а розов пушек се издигнал над завода в Казанлък, заяви Михаил Михов от пресцентъра на Районна работа " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " в Стара Загора. Облакът от пушек се вижда в фрагменти, оповестени в обществените мрежи.

Срутена е постройката, в която е станал случаят.

Михов добави, че незабавно са изпратени два противопожарни автомобила, както и чиновници от ведомствената пожарна към предприятието.

От Изпълнителна организация " Главна ревизия по труда " оповестиха, че са осведомени за повредата се образува екип, който да обследва мястото на случая и аргументите, довели до адската покруса.

Инцидентът е станал в завод за гранулиране на барут. Вследствие на гърмежа една сграда е изцяло разрушена, нанесени са вреди и на прилежащи здания.

Според осведомени с активността на оръжейницата се допуска, че гърмежа е в Завод 4. Там е концентрирано произвеждане на продукция, която при възможен случай знак е излизането на въпросния розов пушек.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР