Трима души са задържани при спецакция на МВР по линия

...
Трима души са задържани при спецакция на МВР по линия
Коментари Харесай

Трима са задържани в района на "Петрохан" с 305 грама амфетамин

Трима души са арестувани при спецакция на Министерство на вътрешните работи по линия на закононарушенията, свързани с опиати, оповестиха през днешния ден от Министерство на вътрешните работи. Операцията е осъществена на 3 юли и в нея са взели участие чиновници от бранш " Кобри " при Столична дирекция на вътрешните работи, както и служители на реда от регионалните дирекции в Монтана и Видин.

Полицаите наблюдават лека кола, карана от 46-годишен столичанин - престъпно проявен и осъждан за ликвидиране. Автомобилът е спрян в региона на прохода " Петрохан ", а при претърсването е открит плик с 305 грама амфетамин.

В колата са пътували още мъж на 37 години и жена на 22 години. Тримата са арестувани с полицейска заповед до 24 часа. Материалите са докладвани на прокуратурата и работата по случая продължава.

Българска телеграфна агенция напомня, че в края на юни месец при акция на ГДБОП са арестувани петима души за разпространяване на опиати. При интервенцията са конфискувани към 1765,49 грама коноп и 4384,25 грама таблетки, представляващи амфетаминови производни.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР