Трима души са задържани от гръцките власти във връзка със

...
Трима души са задържани от гръцките власти във връзка със
Коментари Харесай

Трима са арестувани във връзка със смъртта на фена на Ботев в Солун

Трима души са арестувани от гръцките управляващи във връзка със гибелта на 28-годишният български футболен ентусиаст в неделя вечер в Солун, заяви " Елефтерос типос ". Българинът, почитател на Ботев (Пловдив), почина, откакто беше атакуван от последователи на ПАОК и при опит да избяга беше прегазен от автомобил.

Според информацията на гръцкото издание за присъединяване в случая са арестувани двама мъже на 24 и 26 години. Полицията е задържала и 26-годишна жена, която няма връзка със конфликта сред групите футболни ентусиасти, само че се твърди, че е управлявала автомобила, който е блъснал българина.

" Елефтерос типос " оповестява, че жертвата е пристигнала в Солун дружно с девет свои другари, последователи на Ботев (Пловдив), с цел да гледат съботния мач сред локалните тимове Арис и ПАОК. В неделя десетимата българи, които подкрепяли Арис и носели шапки и фланелки на тима, седели в кафене в центъра на Солун. Там те били видяни от група от към 20 души, въоръжени с лостове, които ги нападнали.

28-годишният българин се опитал да избяга, само че бил застигнат от нападателите, които му нанесли побой и го оставили оцапан с кръв на пътното платно. Водачката на преминаващ автомобил не схванала какво се случва и минала с колата си върху тялото на жертвата. Все още се чака съдебно-медицинска експертиза, която да откри дали гибелта му е породена от автомобила или от побоя, който му е бил нанесен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР