Трима души са задържани към момента за линча на шофьора

...
Трима души са задържани към момента за линча на шофьора
Коментари Харесай

Трима арестувани за линча на пътя в село Прилеп

Трима души са арестувани все още за линча на водача в село Прилеп в понеделник следобяд, заяви шефът на ОДМВР в Бургас ст. комисар Емил Павлов. 57-годишният мъжстана жертва на разпра в Ришкия проход, откакто малко по-рано прегази на пътя 6-годишно момченце, излязло на пътното платно. Водачът е бил погубен, удостовери прокуратурата, чака се да бъде повдигнато и обвиняване за убийството.

Първоначално след случая полицията задържа седем души, само че четирима от тях са били разпитани като очевидци и след това освободени.

" За трите лица, които не престават да бъдат арестувани и все още има данни, че са съпричастни към гибелта на водача на тежкотоварния автомобил “, добави Павлов в утринния ефир на.

Точната причина за гибелта на водача ще стане ясна след привършване на съдебно-медицинската експертиза. По тялото на жертвата има следи от нанесени удари, както и една прободна рана в региона на подбедрицата.

Арестувани са бащата, вуйчото и дядото на детето, станало жертва на пътен случай с присъединяване на линчувания след това водач на камион. По думите на ст. комисар Емил Павлов единият от арестуваните е с престъпни прояви и към този момент е осъждан.

Полицейският началник разгласи, че в село Прилеп и община Сунгурларе има засилено полицейско наличие, което ще продължи, с цел да не се стигне до напрежение, само че като цяло и през вчерашния ден и през днешния ден напрежение нямало.

От прокуратурата обявиха, че от през вчерашния ден се работи интензивно по случая в Прилеп.

" Локализиран е кръг от лица, за които се смята, че е налице допустима съпричастност към авторството им в осъществяване на процесното действие “, заяви на длъжностен диалект бургаскиятокръжен прокурор Георги Чинев. „ Локализираният кръг “ е от трима и в границите на днешния ден би трябвало да може да се направи изводът кой от тримата е нанесъл порезната рана на лидера на товарния автомобил и да се повдигне обвиняване за ликвидиране " с правилната правна подготовка " в следствие.

Компанията, в която се е намирало и 6-годишното момченце и роднините му, направили разпра с водача е била на тържество в изоставената постройка на някогашната ветеринарна работа в селото. Детето и фамилията били пристигнали на посетители от село Везенково на курбан за Голяма Богородица по остарял жанр, най-големия летен празник за някои ромски общности. БНТ1 пусна роман на Пенка, вуйна на детето и сестра на татко му, който е арестуван, за това какво се е случило в понеделник следобяд:
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР