Трима души са убити, а един е ранен на военно

...
Трима души са убити, а един е ранен на военно
Коментари Харесай

20-г. войник откри стрелба на руско военно летище, има загинали

Трима души са убити, а един е ранен на военно летище в Русия. Убийството е осъществено рано тази заран от наборен боец в съветския град Воронеж.

По първични данни, 20-годишният боец Антон Макаров се е скарал с дежурния по полк майор Сергей Ермолаев, който дошъл на инспекция, взел оръжието му и почнал да стреля. На помощ се притекъл водач, който също бил прострелян.



След това се е барикадирал на територията на поделението.

Според източник от правоохранителните органи, жертвите са двама офицери и един наборен боец. Двама са издъхнали от огнестрелни рани, а един - от удар с секира.

Властите на Воронежка област са удостоверили обстоятелството на изключителната обстановка във военното летище. "Да, има подобен факт, в този момент ние самите изясняваме всички детайлности, там (на летището) има няколко починали ".

Информацията беше доказана и в Западния боен окръг, като означи, че командването на звеното и правоприлагащите органи търсят нападателя.

"На 9 ноември 2020 година, към 5:00 сутринта, военнослужещ от ежедневния отряд в парка на една от военните елементи, дислоцирани в региона на Воронеж, атакува чиновниците на отряда, пристигнали да ревизират дежурството, и, завладявайки оръжието на офицера, избяга. В резултат на нападението трима военнослужещи са смъртоносно ранени.

Командването на военното отделение, дружно с правоохранителните органи, подхващат ограничения за разкриване и задържане на нападателя ", оповестиха от региона.

По първични данни, боецът Антон Макаров се е скарал с дежурния по полк майор Сергей Ермолаев, който дошъл на инспекция, взел оръжието му и почнал да стреля. На помощ се притекъл водач, който също бил прострелян.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР