Трима души са тежко пострадали и са в критично състояние

...
Трима души са тежко пострадали и са в критично състояние
Коментари Харесай

Зверска катастрофа на новия булевард във Варна

Трима души са тежко потърпевши и са в сериозно положение след извънредно тежко произшествие през вчерашния ден вечерта в региона на стадион “Спартак ” на новия бул. “Левски ” във Варна.

Катастрофата е станала през вчерашния ден вечерта в региона на пасарелката на стадион “Спартак ”. Според очевидци лек автомобил Пежо, движещ се с извънредно висока скорост, безусловно се е забил в бетонният стълба на новото оборудване. От удара колата е смачкана до неузнавамеост, а двитателат и безусловно е изхвърчал на метри. Шофьори в обществените групи разясняват, че скоростта на Пежото е била 200 км в час.

Докато дойдат незабавните екипи, десетки доброволци са гасили пожара, провокиран в автомобила от удара с подръчни средства, описват очевидци в обществените мрежи. За да извадят пасажерите, безусловно се е наложило да бъдат срязани коланите. Колата се възпламени и всички тия хора гасиха с пясък и пожарогасители преди да дойдат двете коли на пожарната. Между 10 и 15 мин след тях пристигнаха три коли за спешна помощ, споделя свидетел на нещастието. По последни данни в следстиве на тежкият случай две момчета и едно момиче са в кома в реанимацията на “МБАЛ Света Анна ”.

Източник: novavarna.net
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР