Трима души са спипани да шофират пияни във Видин през

...
Трима души са спипани да шофират пияни във Видин през
Коментари Харесай

Тежък уикенд във Видин! Ченгета спипаха трима пияни шофьори

Трима души са хванати да карат пияни във Видин през уикенда, оповестиха от полицията.
18-годишният Т.Г. от село Раброво е арестуван в арестa за 24 часа. На 12 ноември към 2 часа по пътя за Видин неправоспособният юноша юркал лек автомобил „ Форд” с централизация от 1.35 промила алкохол. Нарушителят отказал кръвна проба. Регистрационните табели на колата били конфискувани, а по случая е формирано бързо произвеждане.
Видинчанинът С.С. на 27 години е хванат за същото нарушение. Същата вечер в регионалния град той карал лек автомобил „ Ауди” след приложимост на алкохол. Неговата проба с дрегер отчела същата централизация.
Досъдебно произвеждане е формирано против 24-годишния И.К. от село Гъмзово. На 13 ноември към 2 часа по ул.”П. Яворов” във Видин мъжът управлявал лек автомобил „ Пежо” – нерегистриран по съответния ред и след приложимост на алкохол. При тестване с дрегер тестът отчела свидетелствуване 1.83 промила.
Още един юноша се е провинил на пътя. Д.В. на 29 години от град Димово подкарал „ Мерцедес” без регистрационни табели, в период на изтърпяване на насилствена административна мярка за краткотрайно лишаване на удостоверение за ръководство на МПС.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР