Трима души са спасени от удавяне в неохраняемата зона на

...
Трима души са спасени от удавяне в неохраняемата зона на
Коментари Харесай

Спасиха трима удавници в неохраняемата зона на плаж Корал

Трима души са избавени от удавяне в неохраняемата зона на плаж Корал.

Инцидентът е станал към 13.30 часа, посочи БНР. Жена е съобщила в избавителния пост, че в неохраняемата зона, в най-северния завършек на плажа, във водата има момиче, което бедства и има потребност от помощ. Отзовават се двама спасители. Във водата стигат до мъж от плажа, който е влезнал да оказва помощ на момичето. Според него по-навътре имало още двама души, които се давят.
 Издирват удавник в Марица Издирват удавник в Марица
Днес продължава издирването на млад мъж, който, по свидетелски показания, към 18.30 ч нощес е влезнал в течението на река Марица в Пловд...

Единият избавител оставя буя си на мъжа и момичето и те излизат с него на брега. През това време двамата спасители доближават до другите двама във водата. Единият е в доста тежко положение, несъответстващ, съвсем в безсъзнание, пред удавяне, използвал евентуално и алкохол. Единият избавител с плуване го изкарва на брега, същото прави и другият избавител.

Всичко приключва сполучливо с помощта на навременната реакция на спасителите и техните дейности.

Спасителите поучават да се внимава извънредно доста, тъй като в най-северната част на плаж Корал има доста мощно течение във вътрешността. Те молят родителите да не пускат децата си сами в морето. 

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР