Трима души са ранени при стрелба в австралийския град Мелбърн,

...
Трима души са ранени при стрелба в австралийския град Мелбърн,
Коментари Харесай

Един загинал и трима ранени при стрелба в Мелбърн

Трима души са ранени при пукотевица в австралийския град Мелбърн, а един е умрял, заяви полицията на щата Виктория. Инцидентът е станал в 3:20 през нощта локално време в нощен клуб в града.Един от потърпевшите при стрелбата е умрял в болничното заведение. Починалият е 37-годишен мъж. Той работел като защита на нощния клуб и бил прострелян от преминаващ автомобил. Другите двама потърпевши също са охранители, а третият - клиент, който чакал да влезе в модерното заведение, написа БГНЕС.Полицията заяви, че изстрелите били създадени от преминаващ автомобил към множеството хора, които чакали пред входа на заведението.Говорител на полицията заяви за Агенция Франс Прес, че стрелбата не е обвързвана с тероризъм. Следователите ревизират версията за омраза сред банди.


Проверяват се показания на очевидци, че черен автомобил, който е бил видян да минава пред клуба, е обвързван със стрелбата. По-късно автомобилът е бил открит опожарен в предградие на Мелбърн.

Масовите стрелби се случват рядко в Австралия, която има строги закони за владеене на оръжие, въведени откакто 35 души бяха убити през 1996 година в Тасмания. При сходна пукотевица предходната година седем души от едно семейство в западната част на Австралия починаха, а това беше най-тежкия сходен случай след този от преди 23 години.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР