Трима души са простреляни в третата нощ на безредици в

...
Трима души са простреляни в третата нощ на безредици в
Коментари Харесай

Трима са простреляни, един човек е убит в трета нощ на безредици в Уисконсин

Трима души са простреляни в третата нощ на вълнения в американския град Кеноша , провокирани от полицейска пукотевица против негър мъж, съгласно американски медии, представени от БиБиСи.

Шерифът на окръг Кеноша Дейвид Бет съобщи пред " Ню Йорк Таймс ", че един човек е бил погубен . Инцидентът се е случило по време на борба сред протестиращи и група въоръжени мъже .

Размириците избухнаха в Кеноша, откакто Джейкъб Блейк бе прострелян 7 пъти от полицията в неделя.

Губернаторът на Уисконсин изпраща още войски от Националната армия в града. Протестите се разпространиха и в редица други градове, в това число Портланд, Орегон и Минеаполис, Минесота .

Адвокат Бен Кръмп сподели на конференция, че Блейк е неподвижен от стрелбата . " Семейството му има вяра в чудеса, само че здравната диагноза сега е, че той е неподвижен и защото тези патрони са му разделили гръбначния мозък и са му счупили някои прешлени, ще би трябвало знамение Джейкъб Блейк младши да проходи още веднъж ".

29-годишният Блейк, убит, до момента в който дребните му синове седят в колата, е с дупки в стомаха, пострадване на ръката и увреждане на бъбреците и черния дроб. По-голямата част от дебелото черво и тънките му вътрешности трябваше да бъдат отстранени, споделиха юристите му пред кореспонденти.

Министерството на правораздаването на Уисконсин проверява полицейската пукотевица в Кеноша , до момента в който участващите чиновници са в административен отпуск. Петиция, която приканва да бъдат повдигнати обвинявания, събра десетки хиляди подписи.

Бащата на Блейк съобщи, че няма доверие в следствието . " Всеки, който е бял, който води следствие за негър млад мъж, който е убит седем пъти в гърба и няма отговор или коментар в този миг, не е добре пристигнал ".
 Уисконсин прикани националната армия в безредици след полицейска пукотевица по негър
Уисконсин прикани националната армия в безредици след полицейска пукотевица по негър

Байдън прикани служителите на реда, участващи в стрелбата в Кеноша, да бъдат подведени под отговорност
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР