Трима души са привлечени в качеството на обвиняеми по едно

...
Трима души са привлечени в качеството на обвиняеми по едно
Коментари Харесай

Трима са привлечени като обвиняеми по казуса „8-те джуджета“

Трима души са привлечени в качеството на обвинени по едно от делата по случая „ 8-те джуджета ”, оповестяват от прокуратурата.

По наши източници става въпрос за Любена Павлова- някогашна брачна половинка на следователя Петър Петров, прочут като Петьо Еврото, Петър Петров и прокурора от закритата спецпрокуратура Д. Деянов.

Според източници от следствието, Павлова и Деянов преди няколко дни са били известени за повдигането на обвинявания против тях. Те са за незаконно лишаване на златни монети, част от следствие на някогашната спецпрокуратура. Материалите по делото  сочат, че водеща роля при кражбата на полезности от Явор Златанов, е имала точно Павлова.

Бившият й брачен партньор Петър Петров към момента е в неопределеност и е разгласен за търсене с Европейска заповед за арест.

Разследването на аферата „ Осемте джуджета “, което се води от Софийската градска прокуратура, е едно от делата, които и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов рестартира.
Малко откакто застана отпред на държавното обвиняване,
разкри, че още преди три години прокурор от Върховната касационна прокуратура е открил груби нарушавания и възможни закононарушения по случая,

само че проверката му е била скрита от бившето управление на държавното обвиняване.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР