Трима души са пострадали след пропадане на автомобил на около

...
Трима души са пострадали след пропадане на автомобил на около
Коментари Харесай

Пернишко БМВ с четирима души падна от 20 метра, няма сериозно пострадали

Трима души са потърпевши след проваляне на автомобил на към 20 метра под пътя при изхода на Смолян, оповестяват от ОДМВР – Смолян.

На 9 февруари 2019 година, към 17.45 ч., при км 21+700 на път III 868 (Смолян – Рудозем) в региона на изхода на кв. „ Райково “ в посока село Смилян лек автомобил „ БМВ 530 Д “ с пернишка регистрация, благосъстоятелност и ръководен от 27-годишен мъж от Перник, сервира на десен завой и излиза отвън пътното платно от ляво в посока на придвижването и пропада към 20 метра под пътя в двора на строителна компания. Загинали няма.

Леко ранени, без заплаха за живота, са водачът, който е получил травма на гръден панер и ляв лакът, пътуващите с него пасажери - 26-годишна жена от София, която е с травма на гръден панер, 25-годишен мъж от столицата – с травма на гръден панер и строшаване на носни кости, и 27-годишна жена, също от София – с наблягане на глава и череп. Оказана е здравна помощ на потърпевшите в МБАЛ „ Д-р Братан Шукеров “ – Смолян и те са освободени за домашно лекуване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР