Трима души са пострадали, след като са били блъснати на

...
Трима души са пострадали, след като са били блъснати на
Коментари Харесай

Блъснаха трима пешеходци за два дни в Пловдив

Трима души са потърпевши, откакто са били блъснати на пешеходни пътеки. Това оповестиха от ОДМВР-Пловдив.

Около 22.30 часа на 18 май, на кръстовище сред бул. „ Княгиня Мария Луиза “ и бул. Източен “ лек автомобил „ Ауди “ блъснал 59-годишен пешеходец. На потърпевшия е взета кръвна проба за алкохол. 25-годишният водач е тестван с дрегер, резултатът е негативен. Обстоятелствата към произшествието се проверяват от чиновници на бранш „ Пътна полиция “.

Други двама пешеходци са потърпевши при две произшествия на 19 май. Около 9.20 часа травма 52-годишен мъж е получил травма на крайници, откакто бил блъснат на пешеходна пътека на ул. „ Ген. Заимов “ в Карлово от извършващ противоположен завой лек автомобил „ Мазда “. Отрицателна е алкохолната проба на 65-годишната лидерка на колата.

По-късно същия ден, към 15.40 часа, пътни служители на реда посетили сигнал за злополука на ул. „ Гоце Делчев “ в Пловдив. На място било открито, че при придвижване на заден ход специфичен автомобил „ Фолксваген “, ръководен от 54-годишен мъж, блъснал 61-годишна жена.

След медицински обзор тя е освободена за домашно лекуване с травми по тялото и главата. Шофьорът е тестван с дрегер, няма данни за приложимост на алкохол. И в двата случая е взето административно отношение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР