Трима души са пострадали при катастрофа, причинена от неправоспособен водач

...
Трима души са пострадали при катастрофа, причинена от неправоспособен водач
Коментари Харесай

Трима пострадаха, след като пиян без книжка подкара кола

Трима души са потърпевши при злополука, породена от недееспособен лидер на лек автомобил от село Радомирци, карал в нетрезво положение, оповестиха от ОДМВР – Плевен.

На 5 март е станала злополука на пътния сектор село Радомирци - село Рупци. По данни на полицията несъобразена скорост и шофиране в нетрезво положение са аргументите за пътния случай.

Неправоспособният лидер на лек автомобил " Мерцедес " – 22-годишен мъж от село Радомирци, при придвижване в посока село Рупци, на ляв завой е изгубил надзор над ръководството. Автомобилът е излязъл в ляво по посока на придвижването си.

При случая са потърпевши пасажери в колата – 28-годишен от Червен бряг е с фрактура на едно ребро, 26-годишен от село Буковлък и 15-годишен от село Радомирци са с леки пострадвания. На лидера и тримата му спътници е оказана здравна помощ и са освободени за домашно лекуване.

От осъществената инспекция за алкохол е открито, че 22-годишният е зад кормилото с централизация на алкохол 1,78 промила. Издаден е ваучър за здравно проучване.

Проверка е изяснила, че водачът е недееспособен. По случая е формирано бързо произвеждане за закононарушение.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР