Трима души са обявени за изчезнали в Гърция, след като

...
Трима души са обявени за изчезнали в Гърция, след като
Коментари Харесай

След природната стихия в Гърция - вече има изчезнали

Трима души са оповестени за изчезнали в Гърция, откакто от петък (28 септември) съвсем цялата територия на страната беше ударена от мощен циклон, наименуван от локалните " Зорбас ", оповестява bTV по информация на Reuters. Дотук най-сериозно бяха ударени остров Евбея и полуостров Пелопонес.
Млад мъж и двойка на междинна възраст са изчезнали на Евбея. Службата за гражданска отбрана осведоми, че е почнала издирвателна и избавителна интервенция край град Мантуди.
И през днешния ден превозът в Гърция е мощно усложнен - корабоплаването е невероятно, доста пътища са наводнени. Вятърът аргументи спирания в електрозахранването и повали дървета.
Досега гръцките пожарникари са получили над 1300 сигнали за избавяне на хора, заклещени в коли или наводнени домове, и за премахване на паднали дървета и парчета. На излъчени по малкия екран фрагменти се виждат наводнени улици, трансформирали се в реки, в региона Коринт в Пелопонес, и големи талази, разбиващи се на брега. Температурите през миналата седмица паднаха с до 10 градуса по Целзий.
Службата за гражданска отбрана предизвести, че Северна и Централна Гърция може да бъдат наранени през днешния ден и прикани жителите да вземат ограничения, с цел да се предпазят от възможните последствия. Властите се безпокоят, че бурята може да аргументи също свлачища и наводнения в по-широкия регион на Атина, който наскоро пострада от опустошителни пожари. Все отново се отбелязва намаляване на стихията, която се придвижва към Турция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР