Трима души са обвинени в трафик на 21 афганистанци у

...
Трима души са обвинени в трафик на 21 афганистанци у
Коментари Харесай

Обвиниха трима каналджии, превозвали 21 афганистанци

Трима души са упрекнати в трафик на 21 афганистанци у нас, оповестиха от Районна прокуратура Пловдив. 

" На 20 юни 2022 година към 9,35 часа на автомагистрала „ Тракия “ край гр. Пловдив, полицейски чиновници спрели за инспекция товарен автомобил „ Ситроен Джъмпер “, ръководен от Ш.Д. Те открили, че в товарния отсег на колата се намирали 21 чужденци – жители на Афганистан, без документи за идентичност, всички мъже. Двама от тях били на възраст под 16 година Малко по-късно на автомагистрала „ Тракия “, в региона на пътен възел „ Гелеменово “, бил спрян и лек автомобил, марка БМВ, който се движел като пилотен. В него били открити лицата М.М., лидер на колата, и Х.Х., пасажер. ", разкриват детайлности по случая от прокуратурата. 

Наказанията, които законът планува за това закононарушение, са от 1 до 6 години отнемане от независимост и санкция от 5000 до 20 000 лв.. Превозните средства, употребени при осъществяване на закононарушението, ще бъдат отнети в интерес на страната, в случай че са принадлежали на причинителите или са им предоставени непринудено, оповестяват от държавното обвиняване.

Тримата обвинени са арестувани за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои Районна прокуратура-Пловдив да внесе искане в съда за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на тях. Чуждите жители са настанени в Миграционен център.   
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР