Трима души са били задържани за разпространение на наркотици в

...
Трима души са били задържани за разпространение на наркотици в
Коментари Харесай

Гръцка общинска съветничка хваната със 78 кг. марихуана

Трима души са били арестувани за разпространяване на опиати в Солун след следствие на гръцката полиция, измежду тях е и 57-годишна общинска съветничка в община в град Кастория, съобщи телевизия Скай, представена от Българска телеграфна агенция.

Полицията е иззела общо 78 кг марихуана.

В събота сутринта гръцките служители на реда са спрели автомобил, ръководен от 59-годишен водач, а дружно с него е била и 57-годишната общинска съветничка, от район на префектура Кастория. По време на обиска полицията е открила, че в автомобила има три сака и два чувала, съдържащи 58 пакета с марихуана, с общо тегло 66 кг.

По-късно същия ден полицията е задържала и получателя на опиатите - 51-годишен мъж, в Солун, като у него са открити 0,5 гр. кокаин.

При полицейска акция, осъществена в неделя от Отдела за битка с опиатите към поддирекция за сигурността в Кастория, в апартамент, нает от 51-годишния арестуван, в източната част на Солун са открити и иззети 11 кг и 380 г занемарен канабис, както и две найлонови торбички от същата субстанция и четири везни. Освен наркотичните субстанции са иззети и два автомобила, пет мобилни апарата и седем СИМ карти.

Срещу арестуваните е формирано досъдебно произвеждане за разпространяване на огромни количества наркотични субстанции.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР