Трима души са арестувани и обвинени за кражба с взлом.

...
Трима души са арестувани и обвинени за кражба с взлом.
Коментари Харесай

Полицията арестува трима души, разбили каса с 20 000 лв.

Трима души са задържани и упрекнати за кражба с щурм. На 2 декември към 6 часа сутринта на тел. 112 е постъпил сигнал за отнети към 20 000 лв. от оборота на хранителен магазин в Асеновград.

На мястото били изпратени чиновници на районното ръководство и сътрудниците им от пловдивския отдел " Криминална полиция ", които открили, че касата е била разрушена. Сейфът бил инсталиран в офис към комерсиалния обект, а в помещението причинителите са влезнали през прозорец благодарение на стълба.

Освен парите, били отнети и записващо устройство и 20 стека цигари от разнообразни марки, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

По записи от камерите на Агенция пътна инфраструктура и бранша за видеонаблюдение към оперативната дежурна част на дирекцията криминалистите съумели да засекат автомобила на причинителите. Малко по-късно в ареста са отведени 54-годишен мъж от Варна и двама пловдивчани - на 45 и на 35 години. И тримата са с богато престъпно минало и осъждани, известни за други случаи на разтрошаване на каси и взломни обири.

При претърсването са открити маски, отвертки, щанги – вид " кози крайник ", радиостанция, 15 хиляди лв. и други доказателства.

Районната прокуратура в Асеновград им е повдигнала обвинявания, а мярката им за задържане под стража е удължена за период до 72 часа.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР