Трима души с коронавирус са загубили битката със заразата през

...
Трима души с коронавирус са загубили битката със заразата през
Коментари Харесай

Страшно е! Трима с коронавирус починаха в Бяла Слатина и във Враца

Трима души с ковид са изгубили борбата със болестта през последното денонощие, оповестиха от Регионалната здравна ревизия.
През миналото денонощие в МБАЛ – Бяла Слатина са умряли 82 година мъж от с. Търнак и 86 година жена от града. В МБАЛ „ Христо Ботев “ – Враца е умряла 54 година жена от Враца. С тях броят на умрелите с ковид в региона е 195.
В община Бяла Слатина с позитивни проучвания за COVID-19 е 41 година жена от с. Попица.
Шест лица от община Враца са с открит COVID-19. В УМБАЛ – ИСУЛ – София е приет в болница 49 година мъж от Враца, а в МБАЛ „ Христо Ботев “ – Враца е настанена за лекуване 84 година жена от с. Згориград.
На домашно лекуване са диагностицирани четири дами от гр. Враца, на възраст от 23 година до 60 година
В община Козлодуй са регистрирани 6 лица. В МБАЛ „ Св. Иван Рилски “ – Козлодуй е приета в болница 73 година жена от атомния град, а на домашно лекуване са две жени- на 50 година и на 58 година от с. Бутан, 51 година мъж от с. Хърлец, както и две дами – на 37 година и на 64 година от Козлодуй.
В община Криводол са болни 42 година жена от с. Добруша и 52 година жена от града.
Три лица от община Мизия са с Коронавирусна зараза. Касае се за 15–годишно момче и 33 година мъж от с. Липница, а в МБАЛ „ Св. Иван Рилски “ – Козлодуй е приет в болница 66 година мъж от Мизия.
В община Оряхово на домашно лекуване е 41 година жена от града.
Към момента, в област Враца има 950 дейни случаи, като от тях 870 лица са на домашно лекуване, а 80 са приети в болница.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР