Трима души пострадаха при тежка катастрофа на пътя Русе-Бяла. Инцидентът

...
Трима души пострадаха при тежка катастрофа на пътя Русе-Бяла. Инцидентът
Коментари Харесай

Трима души пострадаха при тежка катастрофа на пътя Русе-Бяла


Трима души пострадаха при тежка злополука на пътя Русе-Бяла. Инцидентът е станал към 10 часа малко преди разклона за село Иваново. Ранените са настанени в русенската болница, а придвижването в региона бе затруднено, съобщи кореспондентът на БГНЕС в Русе.

Катастрофата е станала в изискванията на мощен дъжд и понижена видимост. На завой са се блъснали челно лек автомобил „ Мицубиши “, в който е пътувало младо семейство, и лек автомобил „ Фолксваген Поло “, който се е движил към Русе. По първична информация японската кола, ръководена от 26-годишен лидер, е подхванала изпреварване и се е блъснала в другата кола, където зад кормилото е бил 62-годишен мъж.

На мястото са изпратени три коли за спешна помощ на „ Спешна помощ “ и профилиран автомобил на Гражданска отбрана, защото се е наложило да режат колите, с цел да извадят потърпевшите. Двамата водачи и пътничката в мицубишито са откарани в болничното заведение, като единият от водачите е в тежко положение. Той е с черепно-мозъчна контузия и голям брой счупвания, има заплаха за живота му. Причините за случая се обясняват. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР