Трима души пострадаха при катастрофа, станала днес около 16 часа

...
Трима души пострадаха при катастрофа, станала днес около 16 часа
Коментари Харесай

Бетонна ограда отнесена при катастрофа край Птицекомбината в Русе, има ранени

Трима души пострадаха при злополука, станала през днешния ден към 16 часа в региона на Птицекомбината на пътя Русе-Червена вода. Лек автомобил „ Тойота “ се е блъснал със длъжностен джип на Птицекомбината.

Водачът на лекия автомобил се е движил от Червена вода към Русе. Когато е стигнал до транспортния портал на компанията, лидерът е видял, че от завода излиза джипът и е понижил. Служебният автомобил пропуснал друга кола, след което пресякъл основния път, отнемайки преимуществото на "Тойота "-та. Последвал съвсем преден удар, при който колите се изместили отвън пътя, в региона на паркираните коли на служащите. В резултат на конфликта е отнесена част от бетонната ограда, потърпевша е и паркирана кола.

При случая са ранени двамата електротехници, които са били в служебния джип. Те са откарани в болница от екипи на Спешна помощ. Единият е с контузия на гърба, а другият е със строшен крайник. Водачът на "Тойотата " се е разминал единствено с охлузвания и леки пострадвания. Пробите за алкохол са негативни, съобщи "Булфото ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР