Трима души „от едно семейство“ бяха намушкани с нож, след като въоръжени крадци нахлуха в апартамент в „целенасочена, непредизвикана“ атака

...
Маскирана банда нахлу в апартамент, намушка жена и двама мъже,
Коментари Харесай

Маскирана банда нахлу в апартамент, намушка жена и двама мъже, за които се смята, че са членове на едно и също семейство, в какво полицията нарича "изолирана, целенасочена и непровокирана атака".

Полицията на Манчестър каза, че полицаи са били повикани на адреса в Салфорд в петък следобед на съобщения за мъж и жена, викащи за помощ.

Когато пристигнаха, една жена и двама мъже - за които оттогава се съобщава, че са майка, баща и син - бяха намушкани с нож.

Един от мъжете след това беше опериран за "живот -променяща се травма", каза полицията, докато другият мъж и жена са изписани от болницата.

Разследване на инцидента, който се случи на Velour Close в Salford около 14:30 часа в петък (18 август) оттогава започна и полицията призова за помощ общността, докато преследват различни линии на разследване.

Прочетете повече:

Детектив Главен инспектор Яница Уиър от полицията на Голям Манчестър каза: „Това изглежда е изолирана, целенасочена и непровокирана атака, при която трима мъже с маски и балаклави бяха видени да напускат адреса на Velour Close след атаката.

“ Извършваме запитвания от къща до къща и правим трал за видеонаблюдение от района и сега търсим всеки, който е бил в района по време на инцидента, да се яви.

" Ако някой има записи от камери за видеонаблюдение, мобилно устройство или видеорегистратор във или около Velour Close в петък, 18 август, моля да ни уведоми.

Прочетете повече:

„Можем да се свържем с нас чрез 101, цитирайки регистрационен номер 001978-18082023, или информацията може да бъде предадена анонимно чрез независимата благотворителна организация – Crimestoppers – на 0800 555 111.“

Манчестър Ивнинг Нюз съобщи, че свидетели са казали, че около шест линейки и 10 полицейски микробуса и коли са били на мястото на инцидента по време на инцидента, като въздушната линейка е кацнала наблизо.

Вестникът съобщи, че се смята, че две коли са били забелязани да напускат местопроизшествието след нападение.

Полицията каза, че CSI извършва криминалистична оценка на местопроизшествието.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР