Трима души бяха убити през последните два дни при сблъсъци

...
Трима души бяха убити през последните два дни при сблъсъци
Коментари Харесай

Трима души са убити при сблъсъци в Иран

Трима души бяха убити през последните два дни при конфликти в иранския град Сараван покрай границата с Пакистан, съобщи Асошиейтед прес, като се базира на организация ИЛНА.
Разгневена навалица нахлула през вчерашния ден в канцеларията на окръжния шеф, откакто предходния ден минимум двама индивида починали при стрелби на границата.
"Доколкото знам, трима души са изгубили живота си, до момента в който са били транспортирани до болничното заведение ", сподели депутатът Малак Фазели, представител на Сараван в Народното събрание. Не е ясно дали и тримата индивида са били убити при стрелбите на границата или единият е умрял в хаоса при канцеларията на окръжния шеф.
Според Фазели, още осем индивида са били признати в болница с пострадвания, само че трима са били изписани. По думите му, обстановката в града се е нормализирала.
Представител на локалните управляващи съобщи, че гневът на тълпата, нахлула в канцеларията на окръжния шеф, е избухнал, откакто е било стреляно по няколко контрабандисти на гориво откъм пакистанската страна на границата покрай Сараван.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР