Трима души бяха ранени след стрелба в клуб в шведския

...
Трима души бяха ранени след стрелба в клуб в шведския
Коментари Харесай

СТАРШНО: Стрелба в Швеция, има ранени!

Трима души бяха ранени след пукотевица в клуб в шведския град Малмьо рано тази заран, оповестяват локални медии. Двама от потърпевшите са с заплаха за живота.

На този стадий няма изясненост дали става дума за терористичен акт, само че очевидци настояват пред в. "Експресен ", че нападателят е крещял „ Кой удари брат ми?”. По първични данни, същият е бил преди този момент още веднъж вътре с различен човек, тръгнал си и се върнал въоръжен.

Мъжът се търси от полицията.

Свидетели описват, че въоръжен мъж е нахлул в постройка и е създал пет или шест изстрела, крещейки, че отмъщава за своя брат. Към момента на произшествието в помещението са се намирали сред 70 и 100 души. След стрелбата в залата е настъпила суматоха. Трима са получили пострадвания, като двама от тях – на 20 година и 25 година, са в тежко положение. Пристигналите на място медицински екипи са им оказали първа помощ, след което ранените са превозени в болница. Третият потърпевш е с леки пострадвания.

Мястото на случая е отцепено от полицията. Властите са почнали следствие и правят обиск с подготвени полицейски кучета. Не се прецизира какво събитие се е провеждало в постройката, в която е създадена стрелбата.

На 7 април в шведската столица бе осъществено терористично нахлуване – камион се вряза в група пешеходци в централната част на Стокхолм, след което се блъсна във витрина и се подпали. При случая бяха ранени 15 души. Четирима изгубиха живота си.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР